ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Η νύφη έμαθε ότι παντρεύεται... μπροστά στην εκκλησία (pics)

Κρήτη: Η νύφη έμαθε ότι παντρεύεται... μπροστά στην εκκλησία (pics)

Αυτός είναι ίσως ο πιο ρομαντικός γάμος της χρονιάς.

Η νύφη δεν γνώριζε ούτε το πότε αλλά ούτε και το πού θα γίνει ο γάμος.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης και η Μαρία Βαλούρδου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν, υπολόγιζαν δε ότι θα το έκαναν περίπου στα μέσα Οκτωβρίου σε μια λιτή τελετή με λίγους συγγενείς και φίλους.

kriti gamos3

Όμως ο Γιώργος είχε άλλα πλάνα. Θέλοντας να κάνει έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγό του, άρχισε από τα μέσα Ιουλίου να προετοιμάζει το γάμο χωρίς να πει κουβέντα στη νύφη.

kriti gamos

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όλα ήταν έτοιμα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Οι φίλοι και οι συγγενείς γνώριζαν, η νύφη όμως όχι. Έμαθε έμαθε ότι θα παντρευόταν μόλις δύο ώρες πριν από το γάμο!

kriti gamos2

Η Μαρία είδε ξαφνικά μπροστά της αγαπημένους φίλους και συγγενείς και τότε της ανακοίνωσαν ότι σε λίγες ώρες παντρεύεται και ότι ήταν όλα έτοιμα. Ετοιμάστηκε αλλά ακόμα δεν γνώριζε που θα γίνει η τελετή. Την πήρε από το χέρι ο Γιώργος και την οδήγησε στο λιμανάκι της Ελούντας. Μπήκαν σε ένα σκάφος με κατεύθυνση τον Ιερό Ναό Αγίου Φωκά στην Κολοκύθα. Εκεί τους περίμεναν οι λιγοστοί καλεσμένοι και στη μικρή προβλήτα γονάτισε και μπροστά στα έκπληκτα και γεμάτα δάκρυα μάτια συγγενών και φίλων έκανε την πρόταση γάμου.

Μετά από αυτή, πραγματοποιήθηκε η τελετή στον Ιερό Ναό.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr