ΕΛΛΑΔΑ

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε γι' αυτή τη γυναίκα ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία!

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε γι' αυτή τη γυναίκα ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό 47χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 6 Οκτωβρίου 2017 από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, πρόκειται για την Βάια Οικονόμου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

exafanisi

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ή με την Αστυνομία.

Τα ίχνη της 47χρονης καθηγήτριας Μαθηματικών χάθηκαν όταν ξεκίνησε να βρει την εξάχρονη κόρη της στη Χαλκιδική, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο ραντεβού.

Τελευταία η Βάια Οικονόμου ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας δικαστικών διενέξεων με τον εν διαστάσει σύζυγό της για το θέμα του παιδιού, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής, οπότε η 47χρονη μαθηματικός μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με την αδερφή και τη μητέρα της. Από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους της.

Το κινητό τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και το ίδιο το όχημα βρέθηκαν στο σπίτι της στο Κορδελιό. Το μόνο που φαίνεται να έχει πάρει μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Η Βάια Οικονόμου έχει μία εξάχρονη κόρη και εκκρεμούν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τη διένεξή της με τον εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος ασκεί την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού τους. Αυτός ήταν, σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, ο λόγος που αισθανόταν απίστευτη ψυχολογική πίεση.