ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10/2017) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο γραφείο γιατρού του ιδρύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανήρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας», σημειώνεται ότι η εισβολή πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελίες που υπήρξαν στα μέλη του ότι ο συγκεκριμένος γιατρός είχε πάρει φακελάκι επανειλημμένως από ασθενείς του.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται – μεταξύ άλλων «Στέλνουμε ένα διπλό μήνυμα: από την μια στο παρασιτικό κομμάτι δημόσιων λειτουργών ότι η κοινωνία έχει αντισώματα. Aπό την άλλη σε όλη την τάξη μας να σπάσει το δικαιολογημένο φόβο και να βγει μπροστά, να καταγγείλει, να επιτεθεί αλλά και να στηρίξει τους αληθινούς δημόσιους λειτουργούς, γιατρούς και άλλους. Να τους στηρίξει με το προσωπικό της ευχαριστώ, την υπομονή και την κατανόηση αλλά να τους στηρίξει και όταν δίνουν αγώνες για το καλό όλων μας. Μόνοι μας, όσοι είμαστε στην βάση της κοινωνικής πυραμίδας, θα ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι, κι όταν το αποφασισουμε τίποτα δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει».

Σχετικές ειδήσεις