ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τράκαρε δύο φορές σε μία ημέρα και βγήκε σώος!

Κρήτη: Τράκαρε δύο φορές σε μία ημέρα και βγήκε σώος!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα (30/10) στο νομό Λασιθίου καθώς ένας 63χρονος άνδρας τράκαρε… δύο φορές μέσα στη διάρκεια της μέρας!

Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι ο άνδρας βγήκε σχεδόν σώος και αβλαβής από την περιπέτειά του καθώς έσπασε μόνο το χέρι του.

Όπως αναφέρει το anatolh.com, το πρώτο τρακάρισμα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σητείας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το χέρι του και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα για προληπτικούς λόγους και για να διαπιστωθεί αν φέρει σοβαρότερα τραύματα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου του έγιναν εξετάσεις και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξετάστηκε από νευροχειρουργό για τυχόν κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Τελικά η διάγνωση όλων συνέτεινε ότι πέρα από το σπάσιμο στο χέρι και τα ελαφρά τραύματα και εκδορές στα πόδια δεν υπήρχε κάποια άλλη ανησυχητική βλάβη.

Ο 63χρόνος επέστρεφε στο σπίτι του από το Βενιζέλειο και τράκαρε εκ νέου στο δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να διακομιστεί εκ νέου στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αυτή τη φορά ωστόσο για προληπτικούς λόγους καθώς δεν είχε κάποιο νέο τραυματισμ

Ευτυχώς διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά πως δεν έφερε κάποιο νέο τραυματισμό.

Σχετικές ειδήσεις