ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες Αττική: Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των 15 θυμάτων - Δεν έχει αναγνωριστεί ένας νεκρός

Πλημμύρες Αττική: Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των 15 θυμάτων - Δεν έχει αναγνωριστεί ένας νεκρός

Δημοσία δαπάνη θα τελεστούν οι κηδείες των 15 θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στη Δυτική Αττική, μετά από απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «με την από 16-11-2017 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, οι κηδείες των θυμάτων της τραγικής θεομηνίας, που έπληξε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης τις περιοχές της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου, θα τελεσθούν με δημόσια δαπάνη».

Ένας εκ των 15 νεκρών δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ένα εκ των θυμάτων:

«Η ώρα είναι 2:00 το μεσημέρι και στο Θριάσιο νοσοκομείο ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών παραμένει σταθερός από χθες. Έχουμε λοιπόν σαν απολογισμό από χθες 15 νεκρούς, πέντε γυναίκες και δέκα άντρες, εκ των οποίων έχουν αναγνωριστεί οι 14. Παραμένει αγνώστων στοιχείων ένας άντρας. Έχουμε, επίσης, νοσηλευόμενους δώδεκα ασθενείς από τους 23 που διεκομίσθησαν από χθες το πρωί μέχρι και χθες το βράδυ. Από αυτούς τους δώδεκα, η σύνθεση τους είναι επτά γυναίκες και πέντε άντρες. Πιο σοβαρά τραυματισμένη είναι μια γυναίκα 85 ετών που είναι διασωληνωμένη στην ΜΕΘ από χθες. Για τους υπόλοιπους 11 τραυματίες και ασθενείς δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος κίνδυνος για τη ζωή τους».

Σχετικές ειδήσεις