ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της 17χρονης που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Αχαΐα: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της 17χρονης που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κλειτορίας από τηναυτοκτονία μιας 17χρονης κοπέλας, που έστρεψε μια κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος της.

Ήταν απόγευμα Πέμπτης (28/12) όταν η 17χρονη, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, κλείστηκε στο δωμάτιό της και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος ενώ στο σπίτι βρίσκονταν συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ανήλικη κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, διατηρούσε τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ' όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας, φέρεται πως προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 17χρονη το τελευταίο διάστημα, όπλισαν το χέρι της. Λόγω του ευαίσθητου της ηλικίας «κλείστηκε» στον εαυτό της και «βυθίστηκε» σε σκοτεινές σκέψεις. Η ανήλικη διέμενε μαζί με τον πατέρα της, τα δυο μικρότερα αδέλφια της και τους παππούδες στο σπίτι που σημειώθηκε η τραγωδία. Η μητέρα της ζει στο Αίγιο, καθώς οι γονείς της, είναι διαζευγμένοι.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναμένεται να «φωτίσει» η νεκροψία -νεκροτομή που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, θα γίνει στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια».

Tην προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Πηγή φωτογραφίας: kalavrytanews.com

Σχετικές ειδήσεις