ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις - Γιατί έπεσε ο άνδρας από την ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια

Ραγδαίες εξελίξεις - Γιατί έπεσε ο άνδρας από την ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Ομόνοια – Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνδρα που έπεσε από την ταράτσα ξενοδοχείου – Άφησε μια βαλίτσα γεμάτη ευρώ και βούτηξε στο κενό – Τι αποκαλύπτουν μαρτυρίες

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/01/ 2018) σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας.

Ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ, όταν ένας 42χρονος, αλβανικής καταγωγής μπήκε στο ξενοδοχείο και έτρεξε προς τις σκάλες, προσπερνώντας μάλιστα την υπάλληλο που βρισκόταν στη ρεσεψιόν. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι λίγο πριν φτάσει στην ταράτσα ο 42χρονος αποκάλυψε σε μία από τις καμαριέρες πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. «Θέλω να αυτοκτονήσω» φέρεται να της είπε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης.

Αυτά φαίνεται πως ήταν τα τελευταία λόγια του 42χρονου, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο.

Η καμαριέρα αμέσως ειδοποίησε τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, ωστόσο κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς ο άνδρας είχε πέσει ήδη στο κενό.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα. Ο άνδρας λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σχετικές ειδήσεις