Καρδίτσα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Χριστίνας που αγνοούνταν

Newsroom Newsroom

Καρδίτσα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Χριστίνας που αγνοούνταν

Έληξε, το απόγευμα της Δευτέρας (14/4) η περιπέτεια της 14χρονης Χριστίνας δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ανήλικη επέστρεψε στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της. Η δημοσιοποίηση του #Missing Alert, έκανε την ανήλικη να επιστρέψει άμεσα στους δικούς της ανθρώπους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Καρδίτσα: Αίσιο τέλος την περιπέτεια της 14χρονης Χριστίνας που αγνοούνταν
01
Καρδίτσα: Αίσιο τέλος την περιπέτεια της 14χρονης Χριστίνας που αγνοούνταν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved