ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι της Αττικής είναι κλειστοί

Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι της Αττικής είναι κλειστοί

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται για μία ακόμη φορά το εθνικό οδικό δίκτυο.

Η νέα ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να παραμένουν κλειστοί.

Ορμητικά νερά «έκοψαν» στα δύο τη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο 29ο χιλιόμετρο το μεσημέρι της Τετάρτης. Λίγο μετα τις 17.30 η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, αποκαταστάθηκε σε μια λωρίδα, ενώ η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται κανονικά.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Αττική όδό, εκτός από την έξοδο προς Μάνδρα, η οποία παραμένει κλειστή.

Τέλος, δυσχερής είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων, από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια.

Κλειστή είναι και η παλιά Εθνική στο 33ο χιλιόμετρο προς Ελευσίνα.

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στην οδό Πειραιώς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δρόμος είναι κλειστός από την Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

Επίσης, στην Αττική οδό πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας στο ύψος της εξόδου Ε8, προς τη νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η αστυνομία επισημαίνει στους οδηγούς ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές.