Ανανεώθηκε:

83η ΔΕΘ: Μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Newsroom Newsroom

83η ΔΕΘ: Μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να δώσουν το παρών στο μεγάλο και ενωτικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 8 Σεπτεμρίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ καθώς και της παρουσίας του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και παμμακεδονικές ενώσεις που διοργανώνουν το εν λόγω συλλαλητήριο καλούν τους πολίτες να διατρανώσουν το στις 19:00 απόγευμα του Σαββάτου την αντίθεσή τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως έγινε γνωστό, το συλλαλητήριο θα είναι κοινό και σε αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι φορείς που αντιδρούν στη συμφωνία για την ονομασία της γειτονικής χώρας. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το Βελλίδειο, όπως είχαν αποφασίσει οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία.

Μετά από κοινή απόφαση όλων των συντονιστικών ομάδων το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν θα πραγματοποιηθεί και θα μεταφερθεί το Σάββατο, που είναι τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved