ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φοιτήτριας: Στερνό αντίο στην 21χρονη Ελένη – Ραγίζουν καρδιές από το μοιρολόι της μάνας

Δολοφονία φοιτήτριας: Στερνό αντίο στην 21χρονη Ελένη – Ραγίζουν καρδιές από το μοιρολόι της μάνας

Θρηνεί όλο το Διδυμότειχο – Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος αποχαιρετά την κοπέλα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της

Αβάσταχτος πόνος, ανείπωτη θλίψη και τεράστια οργή επικρατεί στην πόλη του Διδυμότειχου, λίγο πριν την κηδεία της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλίδου.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/12) από την Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν εκεί θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τους γονείς της να είναι απαρηγόρητοι και όλο το Διδυμότειχο να θρηνεί για την κοπέλα που τόσο πρόωρα και κυρίως άδικα έχασε τη ζωή της.

Αν και το φέρετρο με την άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, που την δολοφόνησαν τα δυο κτήνη, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρο Λουτσάι και ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας, δεν πήγε στο σπίτι αλλά έμεινε στο γραφείο κηδειών, μόλις ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης έφτασε στο σπίτι, η γυναίκα του Κούλα, ο μικρός γιος του και όλοι οι συγγενείς, γείτονες, φίλοι και απλοί κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί, ξέσπασαν σε σπαρακτικές κραυγές.

Μαζί του ήταν και ο αδερφός του, που από το περασμένο Σάββατο βρέθηκε μαζί του στην Ρόδο για το τραγικό καθήκον της πανέμορφης Ελένης, αλλά και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, που βρισκόταν στην Αθήνα και ταξίδεψε μαζί με τον Αντιδήμαρχο του Γιάννη Τοπαλούδη μέχρι την πόλη.

Κανένας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, για τον ξαφνικό και άδικο χαμό της κοπέλας που πήγε στην Ρόδο υλοποιώντας τα όνειρα της για σπουδές και επέστρεψε μέσα σε φέρετρο, γιατί τα ανθρωπόμορφα κτήνη έκοψαν το νήμα της ζωής τους.

Η κηδεία πραγματοποιείται από τις 11:00 και εκατοντάδες κόσμου αναμένεται να παρευρεθούν για να πουν το στερνό αντίο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ e-evros.gr ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ GALLERY ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Το μοιρολόι της μάνας αντηχεί σε όλη την πόλη και προκαλεί ανατριχίλα:

Μαρτυρικό ο θάνατος της Ελένης

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό προκαλούν σοκ, οργή και αποτροπιασμό.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ακόμα και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της φοιτήτριας έπαθε σοκ από το θέαμα.

«Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια τους», υποστήριξε ο ίδιος στο Star.

Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η Ελένη ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε.

Όπως αναφέρει το rodos-press, έχουν βρεθεί βίντεο ασφαλείας στα οποία έχει καταγραφεί η μεταφορά της άτυχης κοπέλας από την εξοχική κατοικία στους Πεύκους -που έγινε το έγκλημα σύμφωνα με τα στοιχεία- επάνω στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού οχήματος, όπου μάλιστα ένας εκ των δύο δραστών βρίσκονταν και αυτός καθισμένος στην καρότσα με το θύμα, φοβούμενοι μήπως και το θύμα ανακτήσει δυνάμεις και δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του.

1

Δίωξη για βιασμό και ανθρωποκτονία

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε χθες το βράδυ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Σήμερα Τετάρτη οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

720 611292 e627d08b1b 81ff9d78dd80f80e

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο, η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου, απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς. Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν τη νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από οικιακό σίδερο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους. Πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο 19χρονος, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα, σε βάρος της 21χρονης φοιτήτριας. Ο δικηγόρος του, Άκης Δημητριάδης, ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά και για να έρθει από την πρωτεύουσα συνάδελφός του δικηγόρος, με τον οποίο θα χειριστούν από κοινού την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση χρυσού: Θα «χρυσώσουν» τον Ριχάρδο μετά το φιάσκο του Τσίπρα