ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Μαρτυρία - σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας από πρόσωπο «κλειδί» (vids)

Ρόδος: Μαρτυρία - σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας από πρόσωπο «κλειδί» (vids)

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» από τη μαρτυρία νεαρού από τη Ρόδο, για τις κινήσεις των κατηγορουμένων πριν και μετά τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ελένης.

Ένας από τους φίλους του 19χρονου κατηγορούμενου, ήταν από τους πρώτους που κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές για το μοιραίο βράδυ που άφησε την τελευταία της πνοή η Ελένη Τοπαλούδη.

Ο ίδιος μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και όσα αποκάλυψε είναι ανατριχιαστικά:

«27 του μήνα, 12 η ώρα, με είχε πάρει τηλέφωνο εμένα και μου είπε “είμαι με τη φοιτήτρια, θες να τη φέρουμε σπίτι σου, κάνουμε ό,τι κάνουμε” και τέτοιες μ… και του είπα όχι. Εγώ άκουσα αυτόν και τη φωνή της κοπέλας», ανέφερε αρχικά ο φίλος του 19χρονου, λέγοντας πως «μου είπαν “να τη φέρω εκεί στο σπίτι σου, αρκεί να έχει κρεβάτι”, αυτό μου είπε μόνο. Μάλλον έψαχνε (σπίτι) σε πιο κοντινή απόσταση, δεν ξέρω».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη μαρτυρία του νεαρού:

Τι έδειξε η τοξικολογική εξέταση

Το απόγευμα της Τρίτης (18/12) βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της άτυχης φοιτήτριας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της. Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου αν ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητάει ο Κούγιας

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο εκπροσωπεί την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων στην Ανακρίτρια Ρόδου.

Το εν λόγω αίτημα αφορά στις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα κινητά τηλέφωνα του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου, τις ώρες που πραγματοποιήθηκαν, τις κεραίες που ενεργοποίησαν αλλά και τους ποιους κάλεσαν από τη στιγμή που συναντήθηκαν με την Ελένη Τοπαλούδη και μέχρι τη σύλληψή τους.

Σκοπός του αιτήματος αυτού, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ο εντοπισμός των προσώπων με τα οποία επικοινώνησαν οι κατηγορούμενοι μετά την δολοφονία της φοιτήτριας αλλά και το πού βρίσκονταν τα πρόσωπα αυτά τις ώρες αυτές.

Διαβάστε επίσης:

Φριχτό έγκλημα με Σκανδιναβές τουρίστριες: Τους έκοψαν το λαιμό κατά τη διάρκεια πεζοπορίας (Pics)

Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιες αιτήσεις απορρίφθηκαν και γιατί - Πώς μπορείτε να πάρετε τα χρήματα