ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις - σοκ στη δίκη της «μαύρης χήρας» του καπετάνιου - Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν

Εξελίξεις - σοκ στη δίκη της «μαύρης χήρας» του καπετάνιου - Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν
Στις 22 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη.
EUROKINISSI

Πρόσωπα «κλειδιά» θα κληθούν να καταθέσουν στην προσεχή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Τα πρόσωπα αυτά θα εξετασθούν προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκαναν τη μοιραία ημέρα, με ποιους επικοινώνησαν και αν βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού του φίλου του 42χρονου καπετάνιου, όπου βρέθηκε νεκρός.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Espresso", στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 22 Μαρτίου, αναμένεται να καταθέσουν η φερόμενη ως ερωμένη του καπετάνιου και ο σύζυγός της καθώς κι ένα άτομο το οποίο εργαζόταν σε βίλα επιχειρηματία μαζί με τον 42χρονο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανήλθε το μυστηριώδες γραπτό μήνυμα που φέρεται ότι απέστειλε η φίλη του καπετάνιου στο κινητό του. Το περιεχόμενο φαίνεται πως γνώριζει ο συνάδελφος του 42χρονου, κάτι που προκαλεί απορίες, καθώς το κινητό του θύματος φέρεται να βρέθηκε στο σπίτι του και όχι στην αυλή όπου έπεσε νεκρός.

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό τι έγραφε το μήνυμα αυτό, όμως η χήρα του καπετάνιου είχε αναφερθεί το καλοκαίρι του 2015 στις εξωσυζυγικές του σχέσεις και στα μηνύματα που του έστελναν οι ερωμένες του.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.204 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο - Οι φορείς, οι ειδικότητες και οι θέσεις

Καιρός: Γρήγορη ψυχρή αλλαγή την Τετάρτη και νέα επιδείνωση το Σάββατο (photos)

Σχετικές ειδήσεις