ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βαρέθηκαν να περιμένουν την Πολιτεία και έφτιαξαν μόνοι τους δρόμο (pics)

Κρήτη: Βαρέθηκαν να περιμένουν την Πολιτεία και έφτιαξαν μόνοι τους δρόμο (pics)

Πριν λίγες ημέρες είχε καταρρεύσει η ιστορική γέφυρα του Κερίτη και οι κάτοικοι σε μια μόλις ημέρα έκαναν ότι αδυνατούσε το ελληνικό κράτος να κάνει ένα και πλέον μήνα!

Μεγάλη ανακούφιση νιώθουν οι κάτοικοι από σήμερα το πρωί στον Αλικιανό Χανίων και τα γύρω χωριά, αφού πλέον υπάρχει δρόμος για να διασχίσουν τον ποταμό Κερίτη και να περάσουν απέναντι.

Από χθες ντόπιοι, με δικά τους μηχανήματα και βέβαια με δικά τους έξοδα, άνοιξαν δρόμο παράλληλα με στο σημείο της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη που κατέρρευσε στον Αλικιάνο, από την κακοκαιρία.

Οι ντόπιοι προχώρησαν σε αυτή την πρωτοβουλία αφού εδώ και ένα μήνα η πολιτεία και το κράτος δεν μπόρεσε ναδώσει λύση στο πρόβλημα τους και οι ίδιοι έβλεπαν τις επιχειρήσεις τους να ζημιώνονται ανεπανόρθωτα, καθώς η δυσκολία στην πρόσβαση δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στη δουλειά τους αλλά και στην καθημερινότητα τους.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και μετά από ολονύκτια επιχείρηση δεκάδων κατοίκων στον Αλικιανό, εδώ και μερικές ώρες έχει ανοίξει δρόμος που συνδέει τις δύο όχθες του ποταμού.

Πηγή: Flashnews.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικες μαθήτριες

Ένα ευφάνταστο πείραμα: Μέλισσες από την Αυστρία επικοινώνησαν με ψάρια στην Ελβετία

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Χρήστο Μάστορα - Ακύρωσαν τις εμφανίσεις οι «Μέλισσες» (pics)