Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 59χρονου στην Αλικαρνασσό: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από το άγριο έγκλημα (vid)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Μια οικογενειακή τραγωδία ξετυλίγεται από χθες Κυριακή (13/10) ενώπιον των αστυνομικών Αρχών.

Με ένα μαχαίρι κι ένα μοιραίο χτύπημα, δολοφόνησε μια 31χρονη τον εν διαστάσει σύζυγό της, κοντά στο Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι πρώην σύζυγοι καυγάδιζαν πριν η 31χρονη χτυπήσει με το μαχαίρι στην κοιλιά τον 59χρονο άνδρα.

Δείτε το θύμα στη gallery που ακολουθεί:

Πανικόβλητος, ο 59χρονος απομακρύνθηκε αιμόφυρτος από το σημείο της φονικής επίθεσης. Ο άνδρας κατάφερε να φτάσει μέχρι παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, είχε ήδη χάσει πάρα πολύ αίμα.

Στο σημείο δεν άργησε να φτάσει αστυνομική δύναμη, καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 59χρονο, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 59χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν. Δυστυχώς, όμως, ο 59χρονος δεν έμελλε να τα καταφέρει και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας χθες στη «Νέα Κρήτη», ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης. «Οδηγήθηκε στο χειρουργείο και τελικά κατέληξε στη χειρουργική αίθουσα. Έφερε ένα καίριο χτύπημα σε ζωτικό όργανο, το οποίο απέβη μοιραίο για τη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φανουργιάκης.

Η γυναίκα που έχει παραδεχτεί την πράξη της, ισχυρίστηκε -σύμφωνα με το cretalive.gr- ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε, σε ένα, ούτως ή άλλως, δυσλειτουργικό οικογενειακό περιβάλλον, με τους γονείς να ταλαιπωρούνται λόγω πολλών προβλημάτων.

Θύματα σε αυτή την υπόθεση και τα τρία παιδιά της οικογένειας, με το μικρότερο περίπου 6 ετών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα -με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία- θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Έρχεται η πρώτη δόση - Ποιοι και πόσα θα πάρουν (vid)

Συρία: Ο Άσαντ συμφώνησε με τους Κούρδους - Στέλνει στρατό για να αναχαιτίσει την Τουρκία (pics)