Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία κατά Σπυρόπουλου: Έκανε άσεμνες κινήσεις μπροστά μου (vid)

Newsbomb

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες των ηθοποιών με τη λίστα αυτών που μιλούν για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Κώστα Σπυρόπουλο συνεχώς να μεγαλώνει.

Μία ακόμα μαρτυρία ήρθε να προστεθεί σε αυτές της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά που έκαναν την αρχή.

Η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου μίλησε στο Open και μοιράστηκε τις σκοτεινές στιγμές που έζησε πριν από χρόνια.

«Καλώ και άλλες κοπέλες να βγουν και να καταγγείλουν το γεγονός όχι για μία προβολή πεντάλεπτη ούτε για να κάνουμε ένα τηλεοπτικό δικαστήριο, απλά για να καταθέσουμε την ιστορία μας και να πούμε την αλήθεια μας», τόνισε η Έμυ Στυλιανίδου.

«Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να κάνω μία οντισιόν σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη γιατί μπορεί να ακουστούν πολλές γνώμες. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος (ο Κώστας Σπυρόπουλος). Κλείδωσε πίσω μου την πόρτα, αυτό με θορύβησε λίγο αλλά θεώρησα πως το έκανε για να μην ενοχλήσει κανείς στην οντισιόν», υπογράμμισε η κυρία Στυλιανίδου.

Και πρόσθεσε: «Πήγα, κάναμε μία συζήτηση, κάτι δεν μου άρεσε στη συζήτηση, μία διαχυτικότητα. Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο και από εκεί και μετά άρχισε μία συμπεριφορά πολύ οικεία. Και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του εγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα από τη σκηνή και πήγα στην αίθουσα. Από τον πανικό μου άρχισα να γελάω έντονα. Μετά από όλα αυτά άνοιξε την πόρτα κι εγώ έφυγα τρέχοντας».

Όσο για την ανακοίνωση απάντηση από τον δικηγόρο του Κώστα Σπυρόπουλου, είπε: «Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι ενδεχομένως έχει θίξει ανθρώπους και έχει επίγνωση των γεγονότων. Γιατί αλλιώς θα πηγαίναμε σε ένα άλλο στάδιο, θα γίνονταν άλλες αναφορές» και κατέληξε πως «αν της ζητούσε συγγνώμη, θα κάλυπτε ένα μέρος της ψυχής της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown – Τι θα γίνει με την εστίαση