Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή με drone και μοτοσικλέτες

Newsbomb

Πρόταση γάμου με drone και μοτοσικλέτες έκανε ένας υποψήφιος σύζυγος στη Θεσσαλονίκη

Με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο που περιελάμβανε drone και μοτοσικλέτες έκανε πρόταση γάμου ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων και Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης.

Ανήμερα των γενεθλίων της μέλλουσας συζύγου του, ο κ. Επιτροπίδης μαζί με φίλους του που βρέθηκαν στην ιδιαίτερη για το ζευγάρι ημέρα, έφτασαν με μοτοσικλέτες στη Νέα Μηχανιώνα.

Εκεί, ο ίδιος πήρε από drone, που κατέγραφε το όλο σκηνικό, το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία δέχτηκε με χαρά.

Μιλώντας στο MEGA κ. Επιτροπίδης περιέγραψε τη συγκινητική πρόταση γάμου που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

«Κάναμε μια μοτοπορεία και περάσαμε και μπροστά από το σπίτι της. Αλλά δεν ήξερε τι την περίμενε. Είχε και γενέθλια και ήθελα να το κάνω σαν έκπληξη. Βόλευε κιόλας που ήταν Κυριακή»

Αποκάλυψε, δε, ότι «ο γάμος θα γίνει όταν μας το επιστρέψουν, γιατί θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».

«Ευτυχώς μας βοήθησε ο καιρός για να την οργανώσουμε την πρόταση. Μετά από 6 μήνες κλειστή η εστίαση, βρίσκουμε και άλλα επαγγέλματα, έτσι και εγώ σκέφτηκα του σκηνοθέτη! Το θέμα ήταν να μην το καταλάβει η Αλεξάνδρα. Το κατάλαβε μόνο όταν είδε το drone να κατεβαίνει με το δαχτυλίδι», είπε ο κ. Επιτροπίδης για την πρόταση γάμου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ο οδικός χάρτης για την άρση των μέτρων - Πάσχα εντός των πυλών, ορόσημο η 14η Μαΐου