Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Το «Blue Star Διαγόρας» έκανε… ποδαρικό στο λιμάνι του Πειραιά (pics+vid)

Newsbomb

Το «Blue Star Διαγόρας» ήταν το πρώτο επιβατικό πλοίο που έφθασε το 2015 στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο πέρασε τα «φανάρια» του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (1/1) προερχόμενο από τα νησιά των Δωδεκανήσων και το ακριτικό Καστελόριζο.

Με αφορμή την άφιξη του πρώτου πλοίου για το 2015, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και δώρα στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, σε δηλώσεις τόνισε: «Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά για τον Πειραιά και το λιμάνι του, αφού δύο μεγάλα γεγονότα θα συμβούν τον Μάιο: θα γιορταστεί η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας και θα διοργανωθεί η Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο του Οργανισμού Λιμένων Ευρώπης (ESPO) με εκατοντάδες συμμετοχές, για πρώτη φορά στη χώρα μας».

«Σήμερα, εδώ στο Διαγόρας τιμούμε την ακτοπλοΐα η οποία συμβάλλει στη νησιωτικότητα και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, τιμούμε τους Έλληνες ναυτικούς και τους κατοίκους των νησιών μας», τόνισε ο κ. Ανωμερίτης.