Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την καμπίνα του μοιραίου τζιπ (vid)

Newsbomb

Το αίμα στους αερόσακους, η θανατηφόρα μπάρα και οι «πατημένες ζώνες» - Το κατεστραμμένο θηριώδες τζιπ αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια της τραγωδίας

Είναι προφανές πως όποιο και αν είναι το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων τίποτα δεν θα μπορέσει να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Δύο σχεδόν μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο στην Λ. Βουλιαγμένης παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Όλοι και κυρίως η οικογένεια του ζητούν απαντήσεις, αναζητώντας τα γεγονότα που σημειώθηκαν πριν το βαρύ όχημα προσκρούσει με δύναμη στις προστατευτικές μπάρες πάνω από τη Λ. Βουλιαγμένης.

«Είναι αδιαμφισβήτητη η πρόθεση της οικογένεια Παντελίδη να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες του δυστυχήματος προκειμένου να αποκαλυφθεί η ουσιαστική αλήθεια», τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης.

Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν έχει καλέσει για κατάθεση τα πρόσωπα που είδαν τελευταία φορά το δημοφιλή τραγουδιστή. Από την πλευρά της η Τροχαία, που συνεχίζει την προανάκριση, βασισμένη και στην εξέταση DNA, επιμένει ότι έχει πράττει όλα όσα προβλέπονται.

Οι εικόνες του κατεστραμμένου τζιπ του Παντελή Παντελίδη που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σοκάρουν. Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο το αίμα έχει παραμείνει στους αερόσακους ενώ η μοιραία μπάρα που ευθύνεται –σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες- για τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή παραμένει στο εσωτερικό του οχήματος. Επίσης η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποκαλύπτεται και από την κατεστραμμένη δεξιά πλευρά του τζιπ ενώ επιβεβαιώνεται πως ο Παντελής Παντελίδης και οι δύο κοπέλες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας οι οποίες διακρίνονται «πατημένες».