Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ΣΟΚ: Δείτε καρέ - καρέ πώς δύο απατεώνες κλέβουν ηλικιωμένη (vid)

Newsbomb

Λαμία | Ειδήσεις: Τα περιστατικά είναι πλέον πολυάριθμα και η δράση τους καθίσταται πλέον επικίνδυνη μάστιγα. Ο λόγος για τις συμμορίες επιτηδείων, οι οποίοι επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες σε όλη τη χώρα, τριγυρνώντας από σπίτι σε σπίτι, με στόχο να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με τη μέθοδο της απάτης.

ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το απίστευτο βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star Κεντρικής Ελλάδας, τελευταίο θύμα τους ήταν την περασμένη Τρίτη (19/04/2018) μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Δαμάστα Φθιώτιδας.

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια δύο «αετονύχηδων» να την εξαπατήσουν και να της κλέψουν χρήματα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σταμάτησαν ένα από τα αυτοκίνητά τους έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης. Αμέσως, φώναξαν την γυναίκα με το όνομά της και προσποιήθηκαν πως γνώριζαν το γιο της.

Οι δράστες ζήτησαν από την ηλικιωμένη και τον άνδρα της το ποσό των 2.000 ευρώ, για να διεκπεραιώσουν δήθεν κάποιες εργασίες για λογαριασμό του. Ευτυχώς η ηλικιωμένη δεν τους πίστεψε και αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ένα δεύτερο αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει έξω από ένα σπίτι και ο οδηγός είχε πιάσει κουβέντα με μια γειτόνισσα. Εκείνη, βλέποντας τα δύο άγνωστα στο χωριό αυτοκίνητα και διαπιστώνοντας πως δύο άνδρες μιλούσαν με τους ηλικιωμένους, σκέφτηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και φώναξε την γυναίκα που κινδύνευε.

Τότε, σύμφωνα πάντα με το tvstar.gr, oι δράστες κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και εξαφανίστηκαν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η Aστυνομία. Περιπολικά κινήθηκαν προς την περιοχή και έκαναν εκτεταμένους ελέγχους, χωρίς όμως να εντοπίσουν τους απατεώνες.

Πηγή πληροφορίων και βίντεο: Star Κεντρικής Ελλάδας - tvstar.gr