Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία του Newsbomb.gr στη Μάνδρα: Ο εφιάλτης επέστρεψε στην περιοχή (pics+vids)

Newsbomb

Πλημμύρες Μάνδρα | Καιρός ΤΩΡΑ: Λάσπη, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, ξηλωμένα πεζοδρόμια, τουμπαρισμένα αυτοκίνητα. Η εικόνα που παρουσιάζει εδώ κι ένα εικοσιτετράωρο η Μάνδρα, ξυπνά μνήμες από τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου που είχαν πλήξει τη δυτική Αττική. Το Newsbomb.gr και ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσιτούνας, μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, στον απόηχο της σφοδρής κακοκαιρίας.

ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Κώστας Τσιτούνας

Όπως θα δείτε παρακάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr, οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr είναι συγκλονιστικές.

Οι κάτοικοι, αποκαρδιωμένοι, είδαν για ακόμη μία φορά τις περιουσίες τους να χάνονται στην ορμή της λάσπης και των χειμάρρων που κάλυψαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Στο ίδιο έργο θεατές - Κανένα αντιπλημμυρικό έργο

Οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τον ίδιο εφιάλτη, αφού το ίδιο φαινόμενο το έζησαν τον Νοέμβριο του 2017.

Προφανώς οι 22 νεκροί δεν ήταν αρκετοί για να ξεκινήσουν αντιπλημμυρικά και οχυρωματικά έργα στην περιοχή.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων στο φακό του Newsbomb.gr είναι συγκλονιστικές.

ma 1

Ηλικιωμένοι άνθρωποι κλαίνε για το βιος τους, αδυνατώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε για δεύτερη φορά μέσα μόλις επτά μήνες.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr απίστευτα πλάνα από την πλημμυρισμένη Μάνδρα

Διαβάστε επίσης:

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο