Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό μπανάνα με κομμάτια σοκολάτας
#tsoulotip: Αν έχετε ώριμες μπανάνες που έχουν αρχίσει να μαυρίζουν μην τις πετάξετε, χρησιμοποιήστε τες γιατί είναι πιο γλυκές και θα κάνουν το παγωτό σας ακόμα πιο νόστιμο! Επίσης, καλό είναι να το καταναλώσετε άμεσα αφού το φτιάξετε, αλλά σε περίπτωση που το φυλάξετε στην κατάψυξη τότε καλό είναι αφού το βγάλετε να το αφήσετε λίγο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα να το καταναλώσετε.
00.00/
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
17:42
∙
WHAT THE FACT