Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Νέα Δημοκρατία: Αντίπαλος η αποχή στις ευρωεκλογές, όχι ο Κασσελάκης - Τα επόμενα βήματα Μητσοτάκη

Νέα Δημοκρατία: Αντίπαλος η αποχή στις ευρωεκλογές, όχι ο Κασσελάκης - Τα επόμενα βήματα Μητσοτάκη

Δεν αποκλείεται ανασχηματισμός στη Νέα Δημοκρατία, κάτι που θα κριθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αναφέρουν οι πληροφορίες της «Γάτας»

Αποφασισμένος να μην …παρασυρθεί από τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας δώσει σαφείς οδηγίες στους συνεργάτες του να μην επικρατήσει καμία χαλάρωση εν όψει και των ευρωεκλογών. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος έχει επιλέξει να παρεμβαίνει προσωπικά για να δώσει λύσεις όπου χρειάζεται όπως έκανε με το θέμα των αγροτών αναγνωρίζοντας μάλιστα το δίκαιο των αιτημάτων τους και περιορίζοντας και τις ακραίες αντιδράσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως με ενημερώνει η γάτα, στο Μαξίμου παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατανοώντας πως ο αντίπαλος πλέον για τις ευρωεκλογές είναι η αποχή και η χαλαρή ψήφος. Πάντως η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τρέξει και να κλείσει καυτά ζητήματα όπως αυτό της νομοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια φαίνεται πως έχει αποδώσει καθώς και δημοσκοπικά η φθορά της κυβέρνησης είναι περιορισμένη. Σε αυτή τη λογική θα υπάρξει και μια μεγάλη κινητοποίηση το επόμενο διάστημα με περιοδείες σε όλη τη χώρα των στελεχών της κυβέρνησης και του κόμματος αλλά και του Πρωθυπουργού. Ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές θα ανακοινωθεί και το ευρωψηφοδέλτιο όπου, εκτός των γνωστών, “λαμπερών” ονομάτων θα φέρει και τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη όσων αφορά το στίγμα που θα θέλει να δώσει.

Επειδή άρχισαν πάντως να ακούγονται διάφορα σχετικά με την επόμενη των ευρωεκλογών να σας πω πως ανάλογα του αποτελέσματος θα αποφασισθεί αν θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα.