ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο - Αυτές οι περιοχές θα... νιώσουν τον καύσωνα (ΧΑΡΤΕΣ)

Καιρός: Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο - Αυτές οι περιοχές θα... νιώσουν τον καύσωνα (ΧΑΡΤΕΣ)
INTIME NEWS

Καιρός: Η πιο θερμή ημέρα είναι η σημερινή (31/08) σε αυτό το κύμα μίνι καύσωνα που... σκεπάζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα την Ελλάδα.

Με πολύ υψηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετά ο Αύγουστος, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, η εκτιμώμενη μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στα κεντρικά ηπειρωτικά καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής, όπου τις μεσημεριανές ώρες σήμερα οι τιμές θα ξεπεράσουν τοπικά τους 37 βαθμούς.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πού θα «χτυπήσει» ο καύσωνας και τις υψηλότερες θερμοκρασίες που θα... φέρει:

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ με τον καιρό σήμερα και αύριο:

Ο καιρός την Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στο Ιόνιο, την Ήπειρο και από το μεσημέρι στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν

πρόσκαιροι όμβροι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα βορειοανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των 3-4 βαθμών στα βόρεια. Στην υπόλοιπη όμως χώρα θα διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα και στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα φθάσει τους 37 και πιθανώς τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν 16χρονη σε ξενοδοχείο (pics)