ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Αγριεμένος ο Μάρτης – Έρχονται ξανά χιόνια

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Αγριεμένος ο Μάρτης – Έρχονται ξανά χιόνια
Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε τον καιρό των επόμενων ημερών
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε τον καιρό των επόμενων ημερών

Δεν λέει να «στρώσει» ο καιρός τον Μάρτιο καθώς και ο Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ημέρες ότι η κακοκαιρία δεν μας έχει εγκαταλείψει παρά την βελτίωση που θα καταγραφεί τα επόμενα 24ωρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σάκης Αρναούτογλου χρησιμοποιεί το επίθετο «αγριεμένος» για τον φετινό Μάρτιο σημειώνοντας σε ανάρτησή του στο Facebook ότι η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, θα βρεθεί «στο μεταίχμιο δυο εποχών».

Εξηγώντας τι εννοεί με τη φράση αυτή, ο Σάκης Αρναούτογλου, υπενθυμίζοντας όσα είχε αναφέρει στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει ότι «αν και αισθητή, πρόσκαιρη θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη όπου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στα ηπειρωτικά στους 13 με 15 και τοπικά στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου».

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου «από την Πέμπτη όμως πρώτα στα βόρεια και κυρίως το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ξαναπέσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα συνοδεία χιονοπτώσεων ακόμα και σε περιοχές με πάρα πολύ χαμηλό υψόμετρο. Aγριεμένος ο φετινός Μάρτης».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Φεύγει ο Φίλιππος και έρχεται νέα ψυχρή εισβολή το Σαββατοκύριακο