ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Παραμένει το κρύο, βροχές το βράδυ στην Αττική

Καιρός: Παραμένει το κρύο, βροχές το βράδυ στην Αττική

Νεφώσεις και τοπικές βροχές περιλαμβάνει το σκηνικό του καιρού για το Σάββατο, 29/11/14.

Το θερμόμετρο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα που ήταν όλη την εβδομάδα, παρουσιάζοντας μια μικρή άνοδο σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως το κρύο θα παραμείνει, όπως και οι σταδιακές βροχοπτώσεις σε πολλά σημεία της χώρα, κυρίως όμως στα βορειοδυτικά.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ:

Μακεδονία – Θράκη: Κατά διαστήματα συννεφιά και ασθενείς βροχές. Το πρωί θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ήπειρος: τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε το πρωί κατά τόπους νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα και από το απόγευμα σποραδικές λασποβροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 με 19 βαθμούς.

Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αρκετή αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία λόγω των νοτιάδων θα φθάσει στους 19 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ.

Κρήτη: Αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης και η θερμοκρασία στη βόρεια Κρήτη θα αγγίξει τους 21 βαθμούς.

Δωδεκάνησα: Στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η ένταση των ανέμων θα είναι 3 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, το πρωί κατά τόπους ομίχλες και το βράδυ λίγες σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 18 βαθμούς.

Αττική: Θα επικρατεί συννεφιά και το βράδυ προς την Κυριακή δεν αποκλείεται να βρέξει για λίγο. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά θα δείξουν από 12 έως 17 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις