ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκαν έξι δράστες της επίθεσης σε βάρος μελών του ΚΚΕ

Ταυτοποιήθηκαν έξι δράστες της επίθεσης σε βάρος μελών του ΚΚΕ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη έξι ατόμων, τα οποία βρίσκονται πίσω από την επίθεση σε βάρος μελών του ΚΚΕ που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στο Πέραμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια τους αλλά σε στέκια που συχνάζουν στην περιοχή, ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι. Ένας από τους δράστες, μέλος της Χρυσής Αυγής, έχει απασχολήσει τις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση που πραγματοποίησε μαζί με άλλα πέντε άτομα σε Αιγύπτιο.

Την ίδια στιγμή, 24 άτομα έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια, προκειμένου να εξετασθεί η τυχόν συμμετοχή τους στην χθεσινοβραδινή επίθεση.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα όταν 30 μέλη της ΚΝΕ, τα οποία τοιχοκολλούσαν αφίσες στην λεωφόρο Δημοκρατίας δέχτηκαν επίθεση με λοστούς και καδρόνια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ εξ αυτών. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Δεκάδες προσαγωγές για την επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέραμα για την επίθεση (pics)

Πέραμα: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μέλη του ΚΚΕ

Αντιδράσεις των κομμάτων για την επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ

Φωτορεπορτάζ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο Πέραμα