ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στο κέντρο της πόλης

Λαμία: Δύο συλλήψεις για μαστροπεία στο κέντρο της πόλης

Όπως συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα το τηλέφωνο του 40χρονου χτύπησε για άλλη μια φορά. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άγνωστος άνδρας που ζητούσε ραντεβού προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα.

Ήταν κάτι το συνηθισμένο για τον 40χρονο που αυτή την φορά χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε μπλεγμένος καθώς αυτή τη φορά πελάτης ήταν ένας αστυνομικός της ασφάλειας Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Πάρκου. Εκεί ο αστυνομικός παρέδωσε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα στον μαστροπό και εκείνος του έδωσε μία 32χρονη κοπέλα επίσης Βουλγαρικής καταγωγής.

Εκείνη την στιγμή επενέβησαν οι συνάδελφοι του αστυνομικού και συνέλαβαν τον 40χρονο και επίσης έναν 38χρονο συνεργό του, που παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση την συναλλαγή με την κατηγoρία της μαστροπείας.

Σε βάρος της 32χρονης, βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Διαβάστε επίσης:

Ηγουμενίτσα: Γέμισε το λιμάνι λαθραία τσιγάρα

Βρέθηκε νεκρός στη ρεματιά ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανισθεί