ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαφιόζικη δολοφονία 60χρονου Ρομά

Θεσσαλονίκη: Μαφιόζικη δολοφονία 60χρονου Ρομά

Για δολοφονία του 60χρονου Ρομά κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ. και αναζητά τα κίνητρα της μαφιόζικης επίθεσης. Το θύμα ήταν σεσημασμένος κακοποιός με πλούσιο ποινικός παρελθόν.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 60χρονου Ρομά σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί μέσα στο σπίτι του. Δύο άνδρες γεωργιανής καταγωγής, αφού μπήκαν στο σπίτι του 60χρονου, τον πυροβόλησαν εξ επαφής, με συνέπεια να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Οι δράστες προσπάθησαν στη συνέχεια να εξαφανιστούν, ωστόσο, γείτονες του θύματος, που στο μεταξύ αντιλήφθηκαν ότι είχε συμβεί κάτι περίεργο, τους πυροβόλησαν με καραμπίνες, με συνέπεια να τους τραυματίσουν και να τους ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους δράστες στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι και εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση εξετάζουν -μεταξύ άλλων- το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απόπειρα ληστείας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα κατείχε χρυσό μεγάλης αξίας, την ύπαρξη του οποίου οι δράστες ενδέχεται να πληροφορήθηκαν από πρόσωπο «κλειδί» του περιβάλλοντος του 60χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Συλλήψεις για μεθαμθεταμίνη στα Χανιά

Λάρισα: 16χρονος έκλεβε μοτοσυκλέτες

Κρήτη: Εισέπραξαν κονδύλια... ξέχασαν να πληρώσουν τους εργαζόμενους

Πάτρα: Συνελήθφη 29 χρονος με 2.700 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Λάρισα: Κάηκε στον στάβλο – Στο νοσοκομείο ο τραυματίας