ΚΟΣΜΟΣ

Κυριάκος Αμοιρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που τον δολοφόνησαν

Κυριάκος Αμοιρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που τον δολοφόνησαν

Κυριάκος Αμοιρίδης: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από το αποτρόπαιο έγκλημα πάθους με θύμα τον Έλληνα πρέσβη, Κυριάκο Αμοιρίδη, από τον εραστή της γυναίκας του.

Η υπόθεση της δολοφονίας λαμβάνει νέες διαστάσεις μετά και τις καταθέσεις «φωτά» της Βραζιλιάνας συζύγου του Έλληνα πρέσβη, Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα η οποία έχει συλληφθεί μαζί με τον εραστή της και άλλους δυο συνεργούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του extra.globo.com, οι βραζιλιάνικες Αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις – «φωτιά», οι οποίες αναφέρουν ότι τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα σημειώθηκε ένας άγριος καβγάς μεταξύ του Πρέσβη και της συζύγου του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρέσβης φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του.

Η Βραζιλιάνα σύζυγός του φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις αυτές, να ενημέρωσε τον φερόμενο ως εραστή της για τον καβγά και ίσως αυτό να αποτέλεσε την αφορμή για το σχέδιο της άγριας δολοφονίας που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Κυριάκος Αμοιρίδης.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο δημοσίευμα της oglobo.globo.com αναφέρει πως συγγενικά πρόσωπα της Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα μετέβησαν στις αστυνομικές Αρχές και κατέθεσαν πως πριν από περίπου ένα μήνα ο αστυνομικός εκφόβισε την αδελφή του πρέσβη στο σπίτη της.

Έφτασε στο σπίτι της, στην περιοχή Nova Iguaçu, συνοδευόμενος από έναν ακόμη αστυνομικό, ανταποκρινόμενοι σε κλήση για διένεξη μεταξύ της γυναίκας και του πρώην συζύγου της.

Το δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος αστυνομικός επιτέθηκε λεκτικά στην αδελφή του Κυριάκου Αμοιρίδη, αναφέρουν οι επίμαχες καταθέσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις σχετικά με την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Σχετικές ειδήσεις