ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Σκότωσε τον γαμπρό του που πήγε να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του (vid)

Τραγωδία: Σκότωσε τον γαμπρό του που πήγε να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του (vid)
Pixabay

Τραγωδία στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του όταν εκείνος πετάχτηκε από τους θάμνους για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. 

Όλα έγιναν όταν ο 37χρονος Christopher Bergan πήγε στο σπίτι του πεθερού του, από την Νορβηγία όπου ζούσε με την κόρη του, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, επειδή ήθελε να του κάνει έκπληξη για τα 61α γενέθλιά του.

Ο Christopher χτύπησε την πόρτα και αμέσως κρύφτηκε στους θάμνους, γρυλίζοντας ταυτόχρονα. Ο 61χρονος Richard Dennis βγήκε στο κατώφλι και άναψε το φως, αλλά λόγω του φράχτη δεν μπορούσε να διακρίνει ποιος ήταν στους θάμνους.

«Στις 23.30, ο Richard Dennis άκουσε τον ίδιο χτύπο στην πόρτα που είχε ακούσει νωρίτερα. Οπότε άναψε το φως, βγήκε έξω, ο Christopher Bergan πετάχτηκε ξαφνικά από τα σκοτάδια και τον τρόμαξε. Ο Dennis πυροβόλησε μια φορά, σκοτώνοντάς τον ακαριαία», είπε ο σερίφης στη συνέντευξη τύπου.

Ο 61χρονος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί. Οι διασώστες βρήκαν τον 37χρονο σε μια λίμνη αίματος αλλά ήταν ήδη αργά.

«Η έρευνά μας αποκάλυψε πως πρόκειται για καθαρό ατύχημα», σημείωσε ο σερίφης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε σε τουρνουά πόκερ!

Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πορνοστάρ (pics)