ΚΟΣΜΟΣ

Κι όμως… Έγινε μητέρα, για τρίτη φορά, στα 67!

Κι όμως… Έγινε μητέρα, για τρίτη φορά, στα 67!
pixabay

Μία γυναίκα 67 ετών, στην ανατολική Κίνα, έγινε για τρίτη φορά μητέρα την περασμένη Παρασκευή (25/10), φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 67χρονη Tian γέννησε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο της πόλης Zaozhuang. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης συνέλαβε το παιδί με φυσιολογικό τρόπο, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί και επίσημα θα πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ. Το μωρό γεννήθηκε 2,6 κιλά και 36 εβδομάδων. Αμέσως μετά τη γέννηση του εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παρακολούθηση.

Ο Huang και η Tian έχουν ήδη δύο παιδιά και εγγόνια, με το μεγαλύτερο από αυτά είναι 18 ετών.

Ο 68χρονος σύζυγος της Tian δήλωσε στην «Qilu Evening News» ότι το ζευγάρι δεν σκόπευε να αποκτήσει και τρίτο παιδί και ότι είναι «δώρο εξ ουρανού».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλόφωνη εφημερίδα «Global Times», οι γονείς θα ονομάσουν το κοριτσάκι «Tianci», δηλαδή «δώρο εξ ουρανού» στα κινέζικα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κίνα πρόσφατα «χαλάρωσε» η σχετική νομοθεσία και πλέον όλα τα ζευγάρια μπορούν να αποκτήσουν περισσότερα από δύο παιδιά.

Το παγκόσμιο ρεκόρ της γηραιότερης μητέρας κατέχει η 74χρονη Erramatti Mangayamma από την Ινδία, η οποία μόλις τον προηγούμενο μήνα έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια.

Σχετικές ειδήσεις