ΚΟΣΜΟΣ

Ολόγυμνη στα 44 της η Αντζελίνα Τζολί – Δείτε τις φωτογραφίες

Ολόγυμνη στα 44 της η Αντζελίνα Τζολί – Δείτε τις φωτογραφίες
AP

Εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο γνωστού γυναικείου περιοδικού.

Σέξι ακόμα και στα 44 της χρόνια η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, φωτογραφίζεται για το καινούργιο τεύχος του αμερικάνικου Harper’s Bazzar, όπου με εξομολογητική διάθεση αποκαλύπτει πως θα ήθελε να μετακομίσει από την Αμερική, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί καθώς δεν της το επιτρέπει ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, μέχρι τα παιδιά τους να ενηλικιωθούν.

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε για όλες τις «μάχες» και τις δυσκολίες που πέρασε, κάποιες από τις οποίες επηρέασαν και τα έξι παιδιά της.

Στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε πόσο αντιδημοφιλής ήταν στο Γυμνάσιο, μίλησε για τα συναισθηματικά της τραύματα αλλά και το «αδάμαστο» πνεύμα της που την κρατά πάντα σε εγρήγορση.

Η Jolie μίλησε και για το σώμα της και όσα έχει «υποστεί» από όλες τις προληπτικές επεμβάσεις που έκανε για να μη νοσήσει από καρκίνο (διπλή μαστεκτομή, υστερεκτομή και αφαίρεση σαλπίγγων).

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, και ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και ορατές και αόρατες ουλές να δείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο σκληρές. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα.

Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις τους αγαπημένους σου να πονούν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος όσο θέλεις. Νιώθω το αίμα να γυρίζει ξανά στο σώμα μου», είπε.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΔΔΥ: Αγοράστε αυτοκίνητα από 350 ευρώ - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές (pics)

Καιρός τώρα: Τετάρτη με κοκτέιλ υγρασίας και σκόνης - Πού αναμένονται βροχές (pics)

Σχετικές ειδήσεις