ΚΟΣΜΟΣ

«Χαμός» στο Walt Disney World: Επισκέπτες «έβαλαν χέρι» στη Μίνι, τον Μίκι και τον Ντόναλντ

«Χαμός» στο Walt Disney World: Επισκέπτες «έβαλαν χέρι» στη Μίνι, τον Μίκι και τον Ντόναλντ

Τρεις καταγγελίες από εργαζόμενους στο Walt Disney World υπεβλήθησαν στις αμερικανικές Αρχές, στις οποίες υποστηρίζουν ότι τουρίστες τους «έβαλαν χέρι».

Οι καταγγελίες, σύμφωνα με τον Guardian, έγιναν από εργαζόμενους που φοράνε τις στολές του Μίκι Μάους, της Μίνι Μάους και του Ντόναλντ Ντακ και αφορούν περιστατικά που σημειώθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις καταγγελίες των εργαζομένων, ο «Μίκι Μάους» έφθασε στο σημείο να επισκεφθεί το νοσοκομείο, ενώ η «Μίνι Μάους» και ο «Ντόναλντ Ντακ» κατήγγειλαν ότι επισκέπτες του διάσημου θεματικού πάρκου τους «χούφτωσαν».

Δείτε αναλυτικά στην gallery τις καταγγελίες:

Τα τρία αυτά περιστατικά δυστυχώς, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν είναι τα πρώτα που σημειώνονται στο Walt Disney World. Τον Νοέμβριο οι αμερικανικές Αρχές είχαν προχωρήσεις στη σύλληψη ενός 51χρονου ο οποίος έπιασε το στήθος μιας εργαζόμενης που φορούσε στολή πριγκίπισσας της Disney ενώ φωτογραφίζονταν μαζί της.

«Όλοι θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς στη δουλειά τους και εμείς ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να καταγγέλλουν οποιαδήποτε άβολη κατάσταση» δήλωσε εκπρόσωπος της Disney.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο…: Έριξε μπογιατζή από σκάλα σε ύψος 9 μέτρων επειδή… του έκλεινε το δρόμο (vid)

Σχετικές ειδήσεις