ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση και οι φωτογραφίες μετά το «διαζύγιο» με το Παλάτι

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση και οι φωτογραφίες μετά το «διαζύγιο» με το Παλάτι

Μια ημέρα μετά την έκτακτη οικογενειακή σύσκεψη που κάλεσε η βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να παρθεί κοινή απόφαση για την... έξοδο από τη βασιλική οικογένεια του πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η Μέγκαν άφησε χθες Τρίτη, το πολυτελές σπίτι -αξίας 10 εκατ. ευρώ- όπου μένει αυτή την εποχή στο Βανκούβερ, προκειμένου να επισκεφθεί ένα καταφύγιο για γυναίκες, στην πιο φτωχή γειτονιά του Καναδά.

Η δούκισσα του Σάσεξ, επιβιβάστηκε σε ένα υδρολάνο με το οποίο έφτασε από το απομονωμένο σε νησί, σπίτι όπου διαμένει, στην ηπειρωτική χώρα. Εκεί πραγματοποίησε μια επίσκεψη - έκπληξη στο "Downtown Eastside Women's Center", ένα κέντρο φροντίδας γυναικών, προκειμένου να «προσφέρει στήριξη» και να «απογειώσει την ψυχολογία των εργαζομένων».

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Δούκισσα φαίνεται χαμογελαστή και χαλαρή καθώς αστειεύεται με τους άνδρες της προσωπικής της φρουράς.

Τίποτα δεν δείχνει στο πρόσωπό της την ένταση των προηγούμενων ημερών και την αναταραχή που έχει προκαλέσει η -κοινή της απόφαση με τον Χάρι- να παραιτηθούν από τις υποχρεώσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και να ζήσουν μακριά από το Παλάτι, το λεγόμενο πλέον "Megxit".

Το προσωπικό του κέντρου ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η Μέγκαν Μαρκλ στο κέντρο μιας ομάδας γυναικών, με τον τίτλο «Κοιτάξτε μια ποια ήπιαμε σήμερα τσάι! Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ μας επισκέφθηκε σήμερα προκειμένου να συζητήσουμ θέματα που αφορούν τις γυναίκες στην κοινότητά μας».

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει συμβουλευτική, ζεστά γεύματα και βασικά αγαθά σε γυναίκες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

«Ρώτησε τι μπορεί να χρειάζονται οι γυναίκες, στο πλαίσιο της στήριξης. Ήταν μια ωραία συνάντηση», δήλωσε ένα από τα μέλη του προσωπικού.

Δείτε την πρώτη δημόσια έξοδο της Μέγκαν Μαρκλ στη gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις