ΚΟΣΜΟΣ

Megxit: Πότε θα ισχύσει το deal για την… απελευθέρωση του Χάρι και της Μέγκαν

Megxit: Πότε θα ισχύσει το deal για την… απελευθέρωση του Χάρι και της Μέγκαν

Στον «πάγο» ίσως χρειαστεί να μπουν τα φιλόδοξα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για την οικονομική τους αναξαρτησία, καθώς το «διαζύγιο» τους από την βασιλική οικογένεια μπορεί να καθυστερήσει αρκετούς μήνες.

Η συμφωνία που θα επιτρέψει στον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ να εγκαταλείψουν τον ρόλο τους και να υπογράψουν εμπορικά συμβόλαια αξίας εκατομμυρίων λιρών, μπορεί να χρειαστεί «μέχρι και έξι μήνες» για να οριστικοποιηθεί, αναφέρουν πηγές του Μπάκιγχαμ στη DailyMail.

Οι πηγές που έκαναν την παραπάνω αποκάλυψη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, βρίσκονται «κοντά στις διαπραγματεύσεις», οι οποίες συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Ανακοίνωση για την πρόοδο των συνομιλιών, όπως αναφέρει η DailyMail, αναμένεται να κάνει το Παλάτι σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Ανώνυμες πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι απομένουν ακόμα να ξεπεραστούν μεγάλα εμπόδια για την οριστικοποίηση του Megxit, επισημαίνοντας ότι οι σύμβουλοι της βασίλισσας ζήτησαν να πραγματοποιηθεί ενδελεχής εξέταση όλων των εταιρικών συμφωνιών που έχουν στα σκαριά ο Χάρι και η Μέγκαν προκειμένου να αξιολογηθούν «σε ένα συμφωνημένο πλαίσιο».

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε την ευχή της στο ζευγάρι να υλοποιήσει τα σχέδιά του για μια οικονομικά ανεξάρτητη ζωή μετά την πρόσφατη «σύνοδο» στο Σάντριγχαμ, με τη συμμετοχή του Πρίγκιπα Καρόλου, του Γουίλιαμ και του Χάρι και, ταυτόχρονα, έδωσε εντολή «να ληφθούν τελικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες».

«Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται επί 24ώρου βάσεως για αυτόν τον σκοπό. Έχουν "επιστρατευτεί" άτομα από διαφορετικά υπουργεία και συνεργαζόμαστε με εκπρόσωπους άλλων κυβερνήσεων» προκειμένου να καταλήξουμε σε κάτι γραπτό, αναφέρει πηγή από το Παλάτι στη Mirror. Όπως διευκρινίζει, στις συνομιλίες θα πρέπει να επιλυθούν σημαντικά και άκρως περίπλοκα ζητήματα, που αφορούν στη φορολογία, την εκμετάλλευση εμπορικών σημάτων και τα πνευματικά δικαιώματα, ενώ θα πρέπει να «κλείσει» και μια νομική συμφωνία με το Παλάτι, που θα αφορά στη χρήση του βασιλικού brand στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Ιστοσελίδα πορνό πρότεινε δουλειά στην Μέγκαν Μαρκλ – Ποια είναι η πρόταση (pics)

Χάρι-Μέγκαν: Οι Καναδοί τους λατρεύουν αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν για τη διαμονή τους

Σχετικές ειδήσεις