ΚΟΣΜΟΣ

Ξεσπάθωσε ο πατέρας της Μέγκαν – Τι είπε για την κόρη του, τον Χάρι και το Παλάτι (pics)

Ξεσπάθωσε ο πατέρας της Μέγκαν – Τι είπε για την κόρη του, τον Χάρι και το Παλάτι (pics)

Συνεχίζεται το σίριαλ του Megxit…

Σε ντοκιμαντέρ 90 λεπτών στο Channel 5 ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ είπε όλα όσα έκρυβε μέσα του από τη στιγμή που η κόρη του τον ξέγραψε ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Και τι δεν είπε για την κόρη του, τον γαμπρό του, τη βασιλική οικογένεια. Ο Μαρκλ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα ανέκδοτες φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική-εφηβική ηλικία της Μέγκαν περιγράφοντας την στενή σχέση που είχε με την κόρη του προτού τον εγκαταλείψει για τον Χάρι και τη «σκληρή» βασιλική οικογένεια.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες:

Αποκάλυψε ότι ζήλεψε τον πρίγκιπα Κάρολο και έκλαψε όταν εκείνος συνόδευσε την κόρη του στο ιερό για τον γάμο με τον Χάρι.

«Την έχουμε στηρίξει και αγαπήσει και από τα δύο μέρη της μητέρας και του πατέρα της. Η οικογένεια στην οποία μπήκε είναι πολύ πιο σκληρή από αυτήν που εγκατέλειψε» τόνισε αναφερόμενος στη βασιλική οικογένεια.

Όσο για τον αν τον έχει στηρίξει οικονομικά η Μέγκαν είπε: «Μου έδωσε 5.000 δολάρια κάποια στιγμή για Χριστούγεννα. Τα χρήματα που μου έδωσε ήταν δώρα. Μία ή δύο φορές ζήτησα τη βοήθειά της. Όταν ήταν θυμωμένη μαζί μου ισχυρίστηκε ότι μου έδωσε 20.000 μέσα σε δύο χρόνια αλλά εγώ ήμουν που πλήρωσα τα πάντα για να φθάσει εκεί που βρίσκεται. Δεν ζητάω κάτι πίσω αλλά είναι πολύ άσχημο να επιλέγει να επικεντρωθεί σ' αυτά που μου έδωσε αγνοώντας αυτά που έδωσα εγώ».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μέγκαν μετά τον γάμο της τον Μάιο του 2018 και τον σύζυγό της, κατηγόρησε τον πρίγκιπα Χάρι ότι φέρεται σαν ευαίσθητο 12χρονο αγόρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ηχηρή απάντηση του ΥΠΕΞ στον Ακάρ: Υποκριτικό να επικαλείται η Τουρκία το Διεθνές Δίκαιο

Σχετικές ειδήσεις