ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Αποκεφάλισε την γυναίκα του και έκανε βόλτα στους δρόμους με το κεφάλι της

Φρίκη: Αποκεφάλισε την γυναίκα του και έκανε βόλτα στους δρόμους με το κεφάλι της

Ενώ περιφερόταν τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο!

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν σε πόλη της Ινδίας καθώς ένας 30χρονος, ο Akhilesh Rawat, αποκεφάλισε την σύζυγό του μετά από έναν καυγά τους και στην συνέχεια άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους κρατώντας το κεφάλι της!

Ο 30χρονος μετά την δολοφονία άρχισε να περπατάει για περίπου ένα χιλιόμετρο στην πόλη Ούταρ Πραντές μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών! Και όχι μόνο περιφερόταν με το κεφάλι ανά χείρας αλλά τραγουδούσε κιόλας τον εθνικό ύμνο της Ινδίας.

Πριν τρεις μήνες το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι που πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννησή της εξαιτίας ασθένειας, σύμφωνα με την Αστυνομία, που βρήκε το όπλο της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας αναφέρει η New York Post.

Η 26χρονη, μετά το θάνατο του κοριτσιού είχε μετακομίσει στο σπίτι των γονιών της, με τον Rawat να την παρακαλά και τελικά να την πείθει να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία.

«Αμφιβάλλω ότι το παιδί πέθανε χτυπημένο από κάποια αρρώστια. Πιστεύω ότι οι οικογένεια του Akhilesh έχει παίξει τον ρόλο της στο θάνατο του παιδιού» είπε ο αδερφός της 26χρονης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής (pics)

Σκότωσε τη γυναίκα του ενώ έκαναν σεξ - Ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί (pics)

Σχετικές ειδήσεις