ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί η ημερομηνία που θα γίνει η επικήδεια τελετή είναι συμβολική

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί η ημερομηνία που θα γίνει η επικήδεια τελετή είναι συμβολική
ASSOCIATED PRESS

Για τις 24 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται η επικήδειος τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ,, την 13χρόνη κόρη του Τζιάνα Μπράιαντ και τους υπόλοιπους επτά επιβάτες του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη σε λόφο του Λος Άντζελες την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφεραν διεθνή μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τελετή θα γίνει στις 24 Φλεβάρη στο Στέιπλς Σέντερ.

Η συγκεκριμένη μέρα δεν επιλέχθηκε τυχαία αλλά έχει συμβολική σημασία.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη.

Ούτε η επιλογή του χώρου ήταν τυχαία, καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο μεγαλούργησε ο θρύλος του ΝΒΑ ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέικερς.

Την είδηση έδωσαν στην δημοσιότητα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τη διοίκηση των Λέικερς, ούτε από τον δήμαρχο της αμερικανικής μεγαλούπολης, Ερικ Γκαρτσέτι.

Τα λόγια της χήρας του Κόμπι Μπράιαντ

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατομμύρια ανθρώπους που έδειξαν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους αυτό το τρομακτικό διάστημα. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε σίγουρα», είχε γράψει η χήρα του 42χρονου NBAer μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα» έγραψε η Βανέσα, και προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτήν τη στιγμή. Με παρηγορεί που ξέρω ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι είχαν αγαπηθεί τόσο βαθιά. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα»…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής (pics)

Σχετικές ειδήσεις