ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει διάσημος σκηνοθέτης: «Ντρέπομαι για την κόρη μου» (pics)

Σοκάρει διάσημος σκηνοθέτης: «Ντρέπομαι για την κόρη μου» (pics)
Pixabay

Σάλος στο Χόλιγουντ…

Εδώ και μέρες η είδηση ότι η υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα, ανακοίνωσε ότι να γίνει πορνοστάρ κάνει τον γύρο του κόσμου όπως επίσης και ότι ο πατέρας της την στηρίζει.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μαρτυρία οικογενειακής φίλης στην DailyMail αποκαλύπτει ότι «φυσικά ο Στίβεν και η Κέιτ, οι οποίοι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι γονείς και αγαπάνε τα παιδιά τους πέρα από κάθε όριο -πάντα υποστήριζαν την Μικαέλα και προσπαθούσαν να την καταλάβουν. Αισθάνονται όμως ντροπή για την ξαφνική δημόσια παραδοχή της πως θέλει να εργαστεί ως πορνοστάρ».

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες, η Μικάελα Σπίλμπεργκ, η υιοθετημένη κόρη του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ και της Κέιτ Κάπσο, δήλωσε ότι είναι η ίδια παραγωγός και πρωταγωνίστρια των ταινιών και βίντεο πορνό που δημιουργεί.

Η 23χρονη πρόσθεσε ότι ελπίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το στριπτίζ μόλις αποκτήσει την απαραίτητη άδεια εργασίας για επαγγέλματα που σχετίζονται με το σεξ.

Στην ίδια συνέντευξη η κόρη του 73χρονου σκηνοθέτη, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ότι έχει δώσει μάχη για να νικήσει την ανορεξία και τον αλκοολισμό, όπως μεταδίδειη Sun.

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικά εμβατήρια μπροστά από εκκλησία στην Θεσσαλονίκη: «Καταστρέψτε τους Έλληνες»

Καθηγητής μικροβιολογίας ΕΚΠΑ: Θέμα χρόνου να έρθει ο κοροναϊός στην Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις