ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Πασίγνωστος οσκαρικός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 14χρονης (pics)

Σάλος: Πασίγνωστος οσκαρικός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 14χρονης (pics)

Ο σταρ της δεκαετίας του '80 είναι ένας ακόμη διάσημος καλλιτέχνης που βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Μήνυση κατά του Τίμοθι Χάτον για σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 1983 όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών κατέθεσε το πρώην μοντέλο Σέρα Τζόνστον.

Δείτε την gallery:

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BuzzFeed, το πρώην μοντέλο κατέθεσε μήνυση κατά του ηθοποιού για σεξουαλική κακοποίηση το 1983 όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών κι εκείνος βρισκόταν στην πόλη του Βανκούβερ για τα γυρίσματα της ταινίας «Iceman» του Φρεντ Σκεπίσι.

Ο 60χρονος σήμερα Τίμοθι Χάτον βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας του πολύ νωρίς όταν πήρε το Όσκαρ β΄ ανδρικού ρόλου για την ταινία Συνηθισμένοι άνθρωποι (1980) του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Τον τελευταίο χρόνο πρωταγωνιστούσε στη σειρά του δικτύου Fox «Almost Family».

Όπως αναφέρει η Τζόνστον στο BuzzFeed το οποίο φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση, η ίδια μαζί με δύο φίλες της, προσκλήθηκαν από τον 23χρονο τότε Τίμοθι Χάτον και ένα φίλο του σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου και συνέβη το περιστατικό. Το κίνημα του #MeToo κατά της σεξουαλικής κακοποίησης που ξεκίνησε με το σκάνδαλο Γουαϊνστάιν, της έδωσε την πεποίθηση ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει έχοντας σιωπήσει όλα αυτά τα χρόνια από τον φόβο ότι η ιστορία της δεν θα γινόταν πιστευτή.

O Τίμοθι Χάτον σε ανακοίνωσή του, μετά το δημοσίευμα στο BuzzFeed, δηλώνει αθώος και απέστειλε εξώδικο στο BuzzFeed ζητώντας διόρθωση του ρεπορτάζ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ΣΟΚ από τον Έβρο: «Αλλάχου Ακμπάρ» και «Κάψτε τα ελληνικά σκυλιά» φωνάζουν οι μετανάστες