ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Θλιβερό ρεκόρ στη Βρετανία - Θρηνεί ακόμη 854 νεκρούς

Κορονοϊός: Θλιβερό ρεκόρ στη Βρετανία - Θρηνεί ακόμη 854 νεκρούς
ap

Κορονοϊός: Κι ενώ ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στην εντατική καθώς η κατάσταση του επιδεινώθηκε, στη χώρα σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη (07/04) αρνητικό ρεκόρ θανάτων από το νέο κορονοϊό

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 854 θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τον φονικό ιό να ανέρχεται σε 6.227.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ημερήσιο αριθμό νεκρών μέχρι στιγμής στη χώρα.

Αναλυτικά, το NHS Αγγλίας επιβεβαίωσε 758 νέους θανάτους, ενώ οι αρχές σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία ανέφεραν άλλα 96 θύματα.

Συγκεκριμένα, η Σκωτία κατέγραψε 74 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο, η Ουαλία άλλους 19, ενώ 3 πέθαναν στη Βόρεια Ιρλανδία.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Προσοχή! Μην κάνετε αυτό το λάθος με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός: «Βόμβα» από επιστήμονες - Τι θα αποκαλύψει την πραγματική εξάπλωση του ιού

Κορονοϊός: Έχετε ανοσία στον ιό; Τα καλά νέα (pics)

Τι συμβαίνει με την υγεία του Μπόρις Τζόνσον

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Downing Street είναι «σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, 20 ώρες μετά την απόφαση να μπει στην Εντατική. Ο Μπόρις Τζόνσον δέχεται θεραπεία με οξυγόνο αλλά δεν έχει διασωληνωθεί ούτε και έχει πνευμονία».

Το γραφείο του πρωθυπουργού της Βρετανίας τονίζει πως ο Τζόνσον δεν έχει πνευμονία, ούτε κάνει χρήση αναπνευστήρα. «Ο πρωθυπουργός είναι σε σταθερή κατάσταση και παραμένει σε καλή διάθεση», ανέφερε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.

Την ίδια ώρα, κορυφαίοι γιατροί δηλώνουν σύμφωνα με τη Daily Mail πως για να εισαχθεί κάποιος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σημαίνει ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου «Reading University, Σίμον Κλαρκ δηλώνει ότι, ένα κρεβάτι στην Εντατική δίνεται μόνο σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αργολίδα: Γέμισε ο δρόμος νεκρά χελιδόνια - Τι συνέβη;