ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Υπουργός παραβίασε την καραντίνα για να κάνει κάτι αδιανόητο

Σάλος: Υπουργός παραβίασε την καραντίνα για να κάνει κάτι αδιανόητο

Κορονοϊός: Η αστυνομία του Λεσότο ξεκίνησε έρευνα εις βάρος του προϊσταμένου της, του υπουργού Δημοσίας Τάξης, που φέρεται να αγόρασε αλκοόλ κατά παράβαση των μέτρων απαγόρευσης που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμηση του νέου κορονοϊού, ανέφεραν σήμερα αστυνομικές πηγές.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνησιότητα του οποίου δεν εξακριβώθηκε ανεξάρτητα, ο υπουργός Λεχνοχονόλο Μοραμότσε φαίνεται να αγοράζει αλκοόλ στην πρωτεύουσα Μαζέρου.

«Η αστυνομία ερευνά αυτά τα περιστατικά. Οι έρευνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο Μοραμότσε δεν απάντησε σε κλήσεις του Γαλλικού Πρακτορείου για να σχολιάσει.

Το Λεσότο, μια περίκλειστη αφρικανική χώρα, επέβαλε γενική απαγόρευση κυκλοφορίας διάρκειας 24 ημερών, με έναρξη ισχύος τις 29 Μαρτίου. Στα μέτρα απαγόρευσης περιλαμβάνεται η απαγόρευση πώλησης και αγοράς αλκοόλ.

Η χώρα δεν έχει καταγράψει επισήμως κρούσματα της Covid-19. Στη γειτονική Νότια Αφρική, έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερες από 1.800 μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων 18 θανάτων.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια - Ήταν μόλις 25 ετών

Σχετικές ειδήσεις