ΚΟΣΜΟΣ

Βαριόταν στην καραντίνα και άρχισε να σκάβει τον κήπο - Η απίστευτη ανακάλυψη (pics)

Βαριόταν στην καραντίνα και άρχισε να σκάβει τον κήπο - Η απίστευτη ανακάλυψη (pics)
Pixabay

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε 48χρονη στη Βρετανία μέσα στην ανιαρή καθημερινότητά της με την καραντίνα λόγω κορονοϊού

Η Amanda Johnston από το Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας άρχισε να σκάβει τον κήπο για να περάσει η ώρα της και έκανε την απίστευτη ανακάλυψη με τον ανιχνευτή μετάλλων του γιου της.

Βρήκε ένα νόμισμα 500 ετών, το οποίο έχει πλάτος 29 χιλιοστά και ζυγίζει 5 γραμμάρια. Η αξία του εκτιμάται πάνω από 2.500 λίρες, σύμφωνα με τη Mirror.

«Χρησιμοποιούσα ένα μυστρί με το χέρι και τον ανιχνευτή μετάλλων του γιου μου όταν βρήκα το νόμισμα. Είναι καταπληκτικό, απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι αρκετά λεπτό, αλλά συνειδητοποίησα αμέσως ότι θα μπορούσε να είναι κάτι ξεχωριστό. Θα ήθελα να το κρατήσω, αλλά και πάλι, αν αξίζει 2.500 λίρες και είναι δελεαστικό για να το πουλήσω» είπε η Amanda.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Η 48χρονη αγόρασε τον ανιχνευτή μετάλλων ως χριστουγεννιάτικο δώρο για τον 11χρονο γιο της. Όμως, ο 11χρονος έχασε γρήγορα το ενδιαφέρον του για τη συσκευή και εκείνη άρχισε να... ψάχνει θησαυρούς στην παραλία.

Στη συνέχεια αποφάσισε να το δοκιμάσει στον κήπο της, που βρίσκεται στην περιοχή «Moneyfields» του Πόρτσμουθ.

«Βαριόμουν και ήθελα απλώς να δω αν μπορούσα να βρω κάτι ενδιαφέρον. Αρχικά, συνέχισα να βρίσκω καρφιά. Ήταν τόσο ενοχλητικό, αλλά ξαφνικά ο ανιχνευτής μου άρχισε να ακούγεται πολύ δυνατά. Μόλις είχα ολοκληρώσει την περιποίηση του κήπου μου, είμαι πολύ προσεκτική με το γκαζόν, οπότε δεν ήθελα να σκάψω. Αλλά έσκαψα λίγο, και ξαφνικά είδα μια χρυσή λάμψη», είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Πάσχα μόνο στο σπίτι - Έχουμε δρόμο για την άρση των μέτρων