ΚΟΣΜΟΣ

Ανείπωτη τραγωδία: 5χρονος σκότωσε τον αδελφό του κατά λάθος - Έπαιζαν με όπλο που βρήκαν στο δάσος

Ανείπωτη τραγωδία: 5χρονος σκότωσε τον αδελφό του κατά λάθος - Έπαιζαν με όπλο που βρήκαν στο δάσος
Pixabay

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους - Ένας 5χρονος σκότωσε κατά λάθος τον 12χρονο αδελφό

Τα παιδιά βρήκαν ένα όπλο στο δάσος και έπαιζαν με αυτό, όταν εκπυρσοκρότησε και χτύπησε το άτυχο αγόρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα παιδιά έπαιζαν πίσω από το σπίτι τους.

Ο 5χρονος θεωρώντας ότι είναι παιχνίδι πυροβόλησε κατά λάθος τον αδελφό του στο στήθος αναφέρει το δελτίο Τύπου από το αστυνομικό τμήμα του Γκρίφιν στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το cnn.com

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως ανέφερε η αστυνομία νωρίτερα τρεις άνδρες δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών στην περιοχή και το έβαλαν στα πόδια κοντά στο σημείο, όπου έγινε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί βρήκαν μια τσάντα με ναρκωτικές ουσίες αλλά όχι όπλο.

«Τα παιδιά έπαιζαν ήσυχα στην αυλή στο τραμπολίνο», είπε ο γείτονας Tom Whitehead στο cnn. «Ο μικρός βρήκε το όπλο, γύρισε από την άλλη, έπαιζε και λέει "μπανγκ, μπανγκ". Το όπλο ήταν γεμάτο και σκότωσε τον αδελφό του. Σκεφτείτε τη μητέρα. Την επόμενη ημέρα ήταν η Γιορτή της Μητέρας και ένα από τα παιδιά της πέθανε από το χέρι του αδελφού του», πρόσθεσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τοπαλούδη: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε η Εισαγγελέας - «Θα την βίαζαν ακόμα και νεκρή»