ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Γνωστός παρουσιαστής βγήκε... γυμνός στο Instagram - Δείτε εικόνες

Σάλος: Γνωστός παρουσιαστής βγήκε... γυμνός στο Instagram - Δείτε εικόνες
Instagram

Ο παρουσιαστής του CNN και αδελφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Κρις Κουόμο, βρέθηκε για ακόμη μια φορά στα πρωτοσέλιδα.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο instagram της συζύγου του, με ασκήσεις yoga, ο Κουόμο «εμφανίστηκε» γυμνός.

Το βίντεο δείχνει την σύζυγο του Αμερικανού δημοσιογράφου, Kριστίνα να αθλείται στο στούντιο του σπιτιού τους με φόντο την οπίσθια ολόγυμνη πλευρά του Κουόμο.

Εκείνη την ώρα, ο 49χρονος Κρις – αν πράγματι ήταν αυτός, όπως γράφει χιουμοριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» – βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του και, απ’ ότι φαίνεται στο βίντεο, ήταν ολόγυμνος.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο βίντεο να απολαμβάνει τον κήπο του σπιτιού του, χωρίς να φοράει ούτε τα απολύτως απαραίτητα.

Η Κριστίνα Γκρίβεν Κουόμο δεν πρόσεξε την αποκαλυπτική παρουσία του συζύγου της, αλλά ο κόσμος που την παρακολουθούσε έσπευσε να σχολιάσει και να απαθανατήσει το γεγονός.

Αμέσως μετά το βίντεο διαγράφηκε, προφανώς μόλις οι Κουόμο είδαν τα σχόλια των χρηστών για το... απρόοπτο περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, πάντως ο 49χρονος Κουόμο και η σύζυγός του δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Από τους 123.000 ακόλουθους της Κριστίνα στο Instagram, πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν τη μητέρα τριών παιδιών να κάνει γιόγκα μόνο και μόνο για να ρίξουν μια ματιά στο ολόγυμνο άνδρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα «Page Six».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στους 183 οι θάνατοι στην Ελλάδα - 9 νέα κρούσματα