ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα: Χτίζει άμεσα νοσοκομεία ο Κιμ - Τι συμβαίνει στην χώρα;

Βόρεια Κορέα: Χτίζει άμεσα νοσοκομεία ο Κιμ - Τι συμβαίνει στην χώρα;

Όλη η χώρα γέμισε με εργοτάξια!

Ακόμη ένα κεφάλαιο μυστηρίου σχετικά με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ξεκίνησε να γράφεται εδώ και λίγες ημέρες καθώς στην χώρα χτίζονται της τελευταίες ώρες νοσοκομεία!

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Πιονγκγιάνγκ το νέο νοσοκομείο της πρωτεύουσας είναι κατά 90% έτοιμο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί. Σημαντική λεπτομέρεια; Ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει... του χρόνου!

Την ίδια ώρα, σε τουλάχιστον 3 πόλεις της χώρας οι δορυφόροι έχουν εντοπίσει μεγάλες κατασκευές, οι οποίες χτίζονται ραγδαία.

Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν το γνωρίζει κανείς ωστόσο σύμφωνα με τη νοτιοκορεατική εφημερίδα, Daily NK, τις τελευταίες εβδομάδες ο κορονοϊός παρουσιάζει έξαρση με τα κρούσματα να είναι χιλιάδες.

Από την άλλη, η Πιονγκγιάνγκ επιμένει πως τα κρούσματα στην χώρα είναι στο εκκωφαντικό... μηδέν, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων.

Το ρεπορτάζ της Daily NK, επίσης αναφέρει πως σε δυο νοσοκομεία της πόλης Pyongsong, σημειώθηκαν μαζικά κρούσματα και θάνατοι από τον covid-19, αν και οι διοικήσεις των δυο υγειονομικών εγκαταστάσεων ανακοίνωσαν πως οι αιτίες θανάτου ήταν άλλες.

Όσο για την θεαματική ανέγερση σε χρόνο ρεκόρ του νοσοκομείου της Πιονγκγιάνγκ, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Rodong Simmun, ανέφερε σε ρεπορτάζ της: «Οι εργάτες έχτισαν τόσο γρήγορα το νέο νοσοκομείο ώστε να αποδείξουν στους εχθρούς μας, τι μπορούμε να κάνουμε»!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Άμεσο το λουκέτο στα μπαρ του συνωστισμού - Τα πρόστιμα

Σχετικές ειδήσεις