Προειδοποιεί τους εχθρούς του το Ιράν

«Να μην παίζουν με τη φωτιά» προειδοποίησε τους ‘’εχθρούς’’ του Ιράν ο επικεφαλής του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος....

«Να μην παίζουν με τη φωτιά» προειδοποίησε τους ‘’εχθρούς’’ του Ιράν ο επικεφαλής του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος Αλί Ακμπάρ Σαλεχί «, μετά τη διπλή επίθεση εναντίον δυο ιρανών πυρηνικών φυσικών, ο ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.


«Μην παίζετε με τη φωτιά, γιατί η υπομονή του ιρανικού λαού έχει όρια και εάν εξαντληθεί οι εχθροί μας θα υποστούν τις συνέπειες», τόνισε ο Σαλεχί χωρίς να κατονομάσει τους "εχθρούς" αυτούς. Ωστόσο, ο όρος αυτός συνήθως χρησιμοποιείται από τους ιρανούς ηγέτες για τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.


«Ο Σαχριανί (καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα) ήταν μαθητής μου. Ήταν υπεύθυνος ενός από τα μεγάλα προγράμματα του ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενεργείας. Υπόσχομαι να δώσω στο ιρανικό έθνος πολλούς Σαχριανί για να τον αντικαταστήσουν», τόνισε ο Σαλαχί και υπογράμμισε ότι το Ιράν «θα επιταχύνει την πυρηνική του πορεία».

 

Διαβάστε επίσης: Επιθέσεις κατά επιστημόνων στο Ιράν