ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Κινέζα ιολόγος διαγράφηκε από το Twitter επειδή είπε πως ο ιος είναι εργαστηριακός

Κορονοϊός: Κινέζα ιολόγος διαγράφηκε από το Twitter επειδή είπε πως ο ιος είναι εργαστηριακός

«Φωτιά» πήραν οι συνωμοσιολόγοι!

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από την είδηση πως η διαβόητη επιδημιολόγος, Li-Meng Yan, διαγράφηκε από το Twitter λίγες μέρες αφότου δημοσίευσε μια εργασία που «αποδείκνυε» πως ο κορονοϊός εμφανίστηκε από τα εργαστήρια της Γουχάν.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Yan αυτομόλησε τον Απρίλιο από την Κίνα προς τις ΗΠΑ και μάλιστα είχε ανακριθεί από το FBI, ώστε να δώσει στοιχεία για τον covid-19 και την Γουχάν.

Από τότε, η Li-Meng Yan, εμφανίστηκε σε αρκετές εκπομπές κάνοντας λόγο για ένα ιό που κατασκευάστηκε στα εργαστήρια και εμφανίστηκε επίτηδες από τις κινεζικές Αρχές.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, όποιος προσπαθήσει να μπει στον λογαριασμό της νεαρής ιολόγου στο Twitter, θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει!

Μιλώντας στο Fox News, η Κινέζα τόνισε πως κάποιοι δεν επιθυμούν να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και για το λόγο αυτό την «φίμωσαν».

«Έχω αποδείξεις που δείχνουν γιατί το έκαναν. Θέλουν να με κρατήσουν σιωπηλή και υπάρχει συνεργασία με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Για αυτό έσβησαν τον λογαριασμό μου. Είμαι ο στόχος του Κόμματος», δήλωσε η Yan.

Η εργασία της, ωστόσο, που είχε μέσα τις αποκαλύψεις δεν έτυχε θερμής υποδοχής καθώς αρκετοί έκαναν λόγο για στοιχεία που δεν βασίζονται πουθενά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Aπαγόρευση κυκλοφορίας και lockdown στην Αθήνα - Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες