ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Το αγόρι της αποκοιμήθηκε σε πάρτι και την βίασε καλεσμένος

ΣΟΚ: Το αγόρι της αποκοιμήθηκε σε πάρτι και την βίασε καλεσμένος

Τρομακτικές καταστάσεις βίωσε μια γυναίκα όταν καλεσμένος ενός πάρτι, στο ίδιο της το σπίτι, της επιτέθηκε και τη βίασαν!

Η ίδια είχε βαρεθεί από νωρίς και ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρά της για να κοιμηθεί. Μετά από λίγη ώρα, και ο φίλος της αποκοιμήθηκε στον καναπέ και εκεί βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν οι επιτήδειοι!

Η γυναίκα κοιμόταν και ξαφνικά βρήκε στο κρεβάτι της έναν… άγνωστο. Όχι και τόσο, ακριβώς, αφού επρόκειτο για άνδρα που είχε προσκληθεί σε πάρτι που γινόταν στο σπίτι της.

Προφανώς και έβαλε αμέσως τις φωνές, όμως, οι υπόλοιποι στο σπίτι είχαν κοιμηθεί τόσο «βαθιά» που δεν την άκουσαν με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού!

Το αγόρι της δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ κάποια στιγμή ξύπνησε ο γιος της που έσπευσε στο δωμάτιο της μητέρας του! Ο σύντροφος του θύματος και ο δράστης, τελικά, βρέθηκαν να παίζουν… μπουνιές στον δρόμο, ενώ η υπόθεση είναι ακόμα στα χέρια της δικαιοσύνης τρία χρόνια μετά.

Το περιστατικό έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Λέστερ της Αγγλίας και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα η δίκη, με τον κατηγορούμενο ήδη να είναι προφυλακισμένος και να οδεύει στον τέταρτο χρόνο της ποινής του…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Στο επίπεδο 3 η Αττική